Info

[section bgcolor=”#f9f9f9″ padding=”60px 0 40px 0″ border=”1px solid #ececec”]

[two_fifth][responsive]101_3528[/responsive][/two_fifth][three_fifth_last][separator headline=”h3″ title=”Over mijzelf”]Na het behalen van mijn bouwkundige diploma’s en veel werkervaring (die ik buiten mijn studie om heb verricht) heb ik besloten in 2009 een onderneming te starten. Zowel de studie als werkervaringen die ik heb, kan ik mij als specialist noemen als aannemer die gericht is op de woningbouw.

[separator headline=”h3″ title=”Over ons”]Zomer 2009 is Aannemersbedrijf Zomermaand opgericht, sindsdien is er een continuïteit geweest van verschillende werkzaamheden. Deels van deze werkzaamheden zijn terug te vinden bij: Projecten. Al deze projecten zijn als maatwerk gerealiseerd. waarbij de wensen van de opdrachtgever voorop staan, bijkomend is ons advies meestal doorslaggevend.

Onlangs zijn wij al jaren actief en hebben wij geïnvesteerd. Door deze investeringen en bedrijfsgroei, zijn wij breder inzetbaar. Ook voor grotere projecten kunnen wij in samenwerking met onze onderaannemers veel voor u beteken.

[button link=”http://www.aannemersbedrijfzomermaand.nl/?page_id=176″ size=”medium” style=”light” lightbox=”false”] Neem contact op![/button] [/three_fifth_last]
[/section]
[section bgcolor=”#ffffff” padding=”60px 0 40px 0″ border=”1px solid #ececec”]

Door kwaliteit en maatwerk af te leveren aan de klanten probeert Aannemersbedrijf Zomermaand zich te onderscheiden van de rest van de markt.
Vandaar ook de slogan: “Maatwerk voor iedere klant”[/section]