Schadeherstel

[separator headline=”h3″ title=”Schadeherstel”]

Schade aan uw woning of bedrijfspand is vervelend, of het nou om inbraakschade, brandschade, waterschade of stormschade gaat. Snel herstel en eventuele noodvoorzieningen zijn essentieel.

Wij kunnen het gehele hersteltraject uit handen nemen. Van het bouwkundige gedeelte tot eventueel schoonmaakwerk, schilderwerk, dakwerk en installatiewerk. Wij kunnen u op elk terrein bijstaan, en werken waar nodig samen met de juiste experts.

Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de herstelwerkzaamheden en zullen deze volgens een strakke planning en in goed overleg uitvoeren.

[gap height=”20″]

[separator headline=”h3″ title=”Mogelijkheden”]

[one_half][member name=”Stormschade” img=”http://www.aannemersbedrijfzomermaand.nl/wp-content/uploads/Schadeherstel1.jpg”]

Storm en windstoten kan “veel” schade veroorzaken.

Helaas is er geen één bedrijf die de oorzaak van stormschade kan oplossen, maar wij kunnen wel de schade snel herstellen voor u herstellen.

[gap height=”20″]

Voorbeelden van stormschade:

  • Dakpannen herstellen
  • Dakbedekking herstellen “EPDM, bitumineuze dakbedekking”
  • Schoorstenen
  • Gevels “kozijnen, glas, goten en houtwerk”
  • Omheining[/member][/one_half]

[one_half_last][member name=”Inbraakschade” img=”http://www.aannemersbedrijfzomermaand.nl/wp-content/uploads/Schadeherstel2.jpg”]

Een inbraak heeft een grote impact op u als eigenaar. Niet alleen omdat er eventueel goederen zijn ontvreemd, maar omdat uw privacy is aangetast. Ook wordt u geconfronteerd met (inbraak)schade zoals schade aan houten kozijnen of deuren, kunststof kozijnen of deuren, ramen, schuifpuien en/of vensterbanken.

[gap height=”20″]

Aannemersbedrijf Zomermaand kan u helpen met het herstel van de inbraakschade en eventuele noodvoorzieningen voor u treffen.

 

 

[/member][/one_half_last]

[one_half][member name=”Waterschade” img=”http://www.aannemersbedrijfzomermaand.nl/wp-content/uploads/Schadeherstel3.jpg”]

Waterschade kan op vele manieren ontstaan en brengt vaak veel werk met zich mee. Vaak worden schilderwerk, stucwerk, behang, gipsplaten, plafondplaten, houten kozijnen, deuren en/of ramen aangetast.

[gap height=”20″]

Door de brede dienstverlening kan Aannemersbedrijf Zomermaand u op verschillende gebieden bijstaan. Wij lossen niet alleen de oorzaak van de schade op, wij kunnen ook de schade herstellen.

 

 

 

 

 

[/member][/one_half]

[one_half_last][member name=”Brandschade” img=”http://www.aannemersbedrijfzomermaand.nl/wp-content/uploads/Schadeherstel4.jpg”]

Brand heeft een grote impact op u als eigenaar. Zowel emotioneel als materieel. Brandschade is niet eenvoudig te herstellen. Het verwijderen van rook- en roetschade is specialistisch werk. In 99% van de situaties is brandschade verzekerd via uw inboedel- of opstalverzekering.

[gap height=”20″]

Aannemersbedrijf Zomermaand verzorgt graag het hele hersteltraject voor u. In samenwerking met onze partners kunnen wij u op elk terrein bijstaan. Van het bouwkundige gedeelte tot het schoonmaakwerk. Wij zorgen voor het inschakelen van een schoonmaakbedrijf en zullen zelf de bouwkundige herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan opnieuw schilderen van wanden en plafond, het vervangen van vloeren en het herstellen van installatiewerkzaamheden.

[/member][/one_half_last]