Het bedrijf uit Sneek en Ysbrechtum dat maatwerk levert voor iedere klant!

Werkwijze / productie.

Hoe gaat het bedrijf te werk

Nadat u contact met ons heeft genomen, zowel via de telefoon als mail. Zullen wij een passende afspraak maken voor beide partijen. Zo nemen wij de nodige tijd voor de gewenste werkzaamheden.

Offerte

Wij beginnen met het doornemen van uw wensen. Op uw gewenste locatie proberen wij zoveel mogelijk adviezen en bouwkundige oplossingen aan te bieden. Tijdens dit overleg zullen wij u mededelen als wij een Offerte gaan uitbrengen of een Indicatie. Voor kleine werkzaamheden of definitieve werkzaamheden, zullen wij een offerte ‘’kosteloos’’ op maat leveren.

Indicatie

In sommige gevallen, zijn onze klanten benieuwd wat bepaalde werkzaamheden zouden gaan kosten. In dit geval kunnen wij een Indicatie voor u maken. Deze indicatie is niet bindend. Deze indicatie is om een richtprijs te geven van ‘’grotere’’ projecten. Met deze indicatie die kosteloos is, kunt u vooraf zien als het budget passend is voor u. Als u er voor kiest om deze indicatie uit te werken naar een definitieve offerte, zullen wij dit kosteloos uitvoeren indien het project door ons word gerealiseerd. Als er na de hand toch deze werkzaamheden niet door ons word gerealiseerd, zullen wij deze uitgewerkte offert in rekening brengen. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden die in de uitwerking van onze offerte zit

Zowel offertes als indicatie, kunnen ‘’indien van toepassing’’ worden aangeleverd met een schetsplan. Wij zullen de offerte/indicatie zo duidelijk mogelijk uitwerken om misverstanden te voorkomen. Bij grotere werkzaamheden; bijvoorbeeld een badkamer, zullen wij de werkzaamheden toelichten in een persoonlijk gesprek.

Na een definitieve goedkeuring ‘’ondertekend van beide partijen onder aan de offerte’’, zullen wij de werkzaamheden zo goed mogelijk in overleg inplannen. Ons beleid is dan ook wel; met het inplannen van afspraken, zullen wij deze zo goed mogelijk nakomen. Want afspraak is afspraak.

Werkwijze/uitvoering

Aannemersbedrijf Zomermaand vind het belangrijk dat wij een goede, nette en strakke werkwijze hebben. Daarom zullen wij ten alle tijden alle werkzaamheden in overleg uitvoeren. Doordat wij een perfectionistische bedrijf zijn op ons gebied, vinden wij een nette werkwijze enorm relevant. Dit geeft niet alleen de werksfeer een positieve kant, maar ook het eindresultaat.

In onze calculaties nemen wij verschillende werkzaamheden in overleg mee. Zo heeft u zelf zicht over de uitvoering die wij voorzien en evt. de overzicht van uitvoering die u zelf in handen wil houden. Als voorbeeld; kunt u zelf zonder kosten, bouw en sloopafval realiseren bij de Gemeente. Vanzelfsprekend kunnen wij dit ook tegen meerprijs per KG voor u realiseren.

De offerteprijs is opgebouwd met een onderliggende calculatie, op aanvraag kunt u ten alle tijden in deze calculatie zien. Ook staan de betalingsvoorwaarden in de offerte vermeld. Tijdens de uitvoering, zullen wij in onverwachte situaties geen beslissingen nemen zonder overleg. Ook maken wij geregeld foto’s van het project. Deze foto’s slaan wij op in ons archief. Dit kan op later termijn handig zijn als onderlegger, neem als voorbeeld leiding werkzaamheden.

Als het project klaar en afgerond is, nemen wij met u de werkzaamheden door. Indien de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, zullen wij de eindfactuur verzenden.

Aannemersbedrijf Zomermaand is een positief en een toekomst gericht bedrijf. Daarom zijn wij milieu bewust aan het werk. Zo zenden wij per 2018 standaard de offertes, indicaties en facturen via de mail. Indien gewenst kan het per post. Ook werken wij samen met leveranciers die FSC gecertificeerd zijn ‘’hout bewust’’.

Aannemersbedrijf Zomermaand is gevestigd op meerdere locaties. Zo hebben wij een Loods voor alle werkzaamheden en opslagmateriaal op de Smidsstraat te Sneek. Wij hebben ons kantoor op een aparte vestiging te Ysbrechtum. Indien gewenst is een afspraak op kantoor mogelijk.

Back to Top